Trajnimi "Degustimi dhe Sherbimi i veres"

Trajnimi "Degustimi dhe Sherbimi i veres"

 

Pershendetje miq dhe anetare te Sommelierise Shqiptare!

 

Deshirojme t’Ju informojme se O SH S organizon kurs te shpejte trajnimi "Degustimi dhe sherbimi i veres". Ju ftojme te beheni pjese e nje cikli mbi aspirantet per sommelier, 4 seanca mbi njohjen , degustimin (prova pamore, e nuhatjes dhe e shijes) , sherbimin e veres dhe hyrje ne enologji per vetem 50 euro. Trajnimi fillon ne javen e pare te tetorit dhe do te zhvillohet cdo te enjte ora 18:30- 21:00 (perfshire pjesen teorike dhe praktiken e degustimit).

 

Pas trajnimit sigurohet certifikate pjesemarrje.

Konfirmoni pjesemarrjen deri ne daten 30 shtator ne This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template