Vizita ne kantinen Duka

Vizita ne kantinen Duka

Ne vijim te kalendarit te aktiviteteve per vitin 2016, Organizata Shqiptare e Sommelierise do te organizoje ne daten 15 Korrik nje vizite tek kantina Duka, dhe nje darke degustuese tek AgriTourism Huqi. 
Takimi do te jete ne oren 16:30 ne Maminas.

Kostoja e pjesemarrjes eshte 1500 leke/personi

Ju lutem te konfirmoni pjesemarrjen brenda dates 12 Korrik ne This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template