Vizita në kantinën ALPHA ESTATE - KTIMA ALFA

Përshëndetje anëtarë të Organizatës Shqiptare të Sommelierisë!

Aktiviteti kalendarik i muajit mars, me një devijim të vogël nga programi, do të jetë vizita në kantinën ALPHA ESTATE - KTIMA ALFA ne Aminteo (Greqi) me datën 17 mars.
Kostoja e udhëtimit është 45€ dhe përfshin udhëtimin vajtje-ardhje me bus komod.

Nisja do bëhet nga Tirana në orën 06.00 tek Muzeu Historik Kombëtar.

Ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen deri ne daten 12 mars tek :  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , ose  nr. cel: 067 25 5 2005

free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template