CIKLI I TRAJNIMIT PROFESIONAL PER SOMMELIER - NIVELI I PARË

CIKLI I TRAJNIMIT PROFESIONAL PER SOMMELIER - NIVELI I PARË

 

1. Leksioni i parë – Figura e Sommelierit

 

Prezantimi i O.SH.S. 

Njohja me programin e nivelit të parë.

Figura e Sommelierit në restoracionin modern.

Tastevin – i, gota e degustimit, hapësja e shisheve dhe paisje të tjera të sommelierit.

Demostrim praktik i shërbimit dhe hyrje në degustim.

 

Prezantimi dhe degustimi i disa verërave nga të cilat,  Spumante Metodo Classico.

 

 

free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template