Udhëtimi ne Bolzano 21-24 janar

Anëtarë të O Sh S!

Në këtë fillim viti sipari kalendarik i aktiviteteve tona hapet me Udhetimin në Bolzano, datë 21-24 janar. Detajet janë si më poshtë:

 

Udhetim me Benz Sprinter ( viti 2013)

Dt. 21 janar:
Ora 12.30 nisja nga Tirana (pas muzeut historik kombëtar). Mbërritja në Split rreth ores 20.30. Akomodim në hotel AS 3* dhe darkë e lirë në qytetin e Splitit .

 

Dt.22 janar:
Ora 07.00 , mëngjesi në hotel.
Ora 08.00 nisja për në Bolzano. Rreth orës 18.00 mbërritja ë Bolzano. Akomodim në hotel Premstaller 4*.  Ora 19.00 nisja për në Innsbruck dhe vizite e lire në qëndrën historike të qytetit. Darkë e lirë. Ora 23.30 kthim në hotel.

 

Dt.23 janar:
Ora 09.00 , mëngjesi në hotel.
Ora 11.30 vizitë në kantinën Laimburg. Degustim i verërave, distilateve dhe drekë në kantinë.
Ora 14.00 nisja për në Kroaci. Ora 23.30 mbërritja në hotel AS 3* dhe akomodim.

Dt.24 janar:
Ora 08.00 , mëngjesi në hotel.
Ora 09.00 check out dhe nisja për Shqiperi.
Ora 13.30 ndalim e vizitë në Porto Montenegro  (Tivat). Drekë e lirë.
Ora 15.30 nisja për në Tiranë e mberritje rreth ores 18.30

Të interesuarit lutemi të na komunikoni pjesëmarrjen për modalitetet brenda datës 12 janar në adresën tonë të emailit : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ose në 
nr e cel: 067 25 52 005.

 

Vendet janë të limituara.
(pjesë e udhëtimit mund të bëhen vetëm anëtarët e Organizatës Shqiptare të Sommelierisë)

free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template