Mbledhja fondesh per femijet me aftesi te kufizuara

Diten e djeshme O SH S , mori pjese ne mbremjen e organizuar nga United Nations Development Programme - UNDP, Bashkia Tiranë dhe Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, per nje mision teper fisnik: mbledhjen e fondeve per te ndihmuar dhe lehtesuar jetesen e femijeve me aftesi te kufizuara. 

Sommelieria Shqiptare falenderon ne menyre te vecante Kantinen BardhaKantinen BelbaKantinen KallmetiKantinen Zika per kontributin e tyre ne kete eveniment social e njerezor.
Misioni fisnik i O SH S per mbeshtetjen e prodhimeve "Made in Albania" gjithmone ka qene perkrah atij human.

 

 

free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template