Event "Wine Tasting ITALIALBANIA exellence" 28/09/2016

Dhoma Italiane e Tregtisë në Shqipëri - CCIA, Organizata Shqiptare e Sommelierise, Plaza Hotel Tirane, ALBANIA AGSM Holding në bashkëpunim me Doc Itali, organizuan eventin "Wine Tasting ITALIALBANIA excellence",diten e djeshme, daten 28 shtator.


Ky event synoi në edicionin e tij të parë, të paraqiste në Tiranë verat cilesore italiane dhe shqiptare.
Profesionalizmi i Sommelierise Shqiptare , përfaqësuar nga presidenti i saj Dashamir Elezi dhe sommelieret profesioniste ju kushtua perfaqesimit dinjitoz dhe etik te verave me cilesore shqiptare (kantina Kallmeti - Lezhe, Zika - Tepelene, Nurellari - Berat, Belba - Kavajë) dhe atyre veroneze
(Kantina Buglioni, Cantina del Castello, Gjykata Adami, Gjykata Figaretto, Stefano Accordini, Valentina Cubi, Zamuner)
Por sigurisht nga ana tjetër, një ngjarje e tillë ishte gjithashtu një mundësi për të shkëmbyer ide me investitorët e mëdh enj italiane në Shqipëri të cilat janë definitivisht investitorët më të rëndësishme të huaja në Shqipëri.

Ndër të tjera vizitoret e shumte ishin sommeliere shqiptare dhe te huaj, vereprodhues, pjese e fushes se restoracionit dhe hotelerise si dhe dashamires te veres.
Ky event ishte përveç degustimit te disa verëra të mrekullueshme, edhe një mundesi per tërheqjen e investimeve të huaja, si dhe nje mundesi shume e mire bashkepunimi mes prodhueseve te veres dhe sektorit te restoracionit.

 

 

 

free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template