Degustimi i verave te bardha shqiptare

Ne daten 10 shtator Organizata Shqiptare e Sommelierise organizoi nje aktivitet ne kuader te njohjes dhe promovimit te produkteve tipike shqiptare. Ne ambientet e dyqanit te degustimit te verave "Class Wines" u degustuan 10 lloje vererash te bardha te kantinave shqiptare: "Nurellari", "Kallmeti", "Balaj", "Belba", "Derveni", "Caco" , "Bardha", "Korca 2000", "Vreshti i Pashajit". Mbremja mblodhi se bashku prodhues vererash, anetare dhe miq te sommelierise si dhe pjesetare te restoracionit ne Shqiperi. Duke falenderuar pjesemarresit, dyqanin "Class Wines" si dhe "Restorant InPuglia", O SH S ju mirepret ne aktivitetet e tjera.

 

 

free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template