Vizite tek kantina Duka

Vizite tek kantina Duka
 
Ne daten 15 Korrik Sommelieria Shqiptare organizoi eventin e rradhes, vizite didaktike tek kantina Duka dhe nje darke degustuese tek AgriTourism Huqi.
 
Ne vazhdimesine e aktiviteteve kalendarike per njohjen e vereprodhueseve shqiptare, anetaret e O SH S paten mundesi te degustojme tre verera te kantines Duka: Merlot, Tempranilo, Cabernet.
Ne fund aktiviteti u mbyll me nje darke degustuese tek AgriTourism Huqi nen nje atmosfere teper te vecante.

 

free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template