Pjesemarrja e O SH S ne Asamblene e Pergjithshme, Beograd 2016

 

Ne datat 3-5 qershor presidenti i O SH S, z. Dashamir Elezi, perfaqesoi Organizaten Shqiptare te Sommelierise ne Beograd gjate mbajtjes se Asamblese se Pergjithshme te ASI.

Gjate diskutimeve u preken tematika te ndryshme, duke filluar nga Kampionati Europian 2017 dhe deri tek zhvillimet me te fundit te pjesetareve te ASI, kampionati boteror i Mendozes, kampionatet Aziatike dhe Amerikane, si dhe pjesemarrja e vendeve dhe anetareve te rinj te ASI
Njekohesisht u festua ditelindja e 47-te e ASI (Association de la Sommellerie Internationale) ne te cilen Sommelieria Shqiptare ben pjese me te drejta te plote qe prej vitit  2009.
 
 
 
free joomla templatesjoomla templates
2023  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template