Panairi " Terra Madre"

Ne datat 2-5 Qershor, tek Sheshi "Nene Tereza", Tirane u zhvillua edicioni i katert i panairit " Terra Madre". Sommelieria Shqiptare u perfaqesua me stenden e saj, ku prezantoi me vizituesit vererat shqiptare. Kantinat "Nurellari", "Belba", "Kallmeti", "Balaj", "Zika", " Vreshti i Pashajit" dhe "Herta" na besuan perfaqesimin e verave te tyre.

 

Njekohesisht nga O SH S gjate diteve te panairit u zhvilluan dhe dy workshop me temat:
1. Vreshtaria Shqiptare dhe roli i O SH S ne promovimin e verave autoktone
2. Degustimi i verave shqiptare

 

Interesimi i vizitueseve shqiptar dhe te huaj ishte teper i larte bazuar edhe tek cilesia dhe kualiteti i vererave te perfaqesuara.

Sommelieria Shqiptare mbetet promotore e produkteve tipike "Made in Albania", specifikisht veres.

 

 

free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template