Degustimi i bulezave

Ne daten 24/05/2016 Sommelieria Shqiptare ne kuadrin e aktiviteteve kalendarike organizoi mbremjen "Degustimi i bulezave" . Ne atmosferen e pakrahasueshme qe jep deti dhe perendimi i diellit, anetaret dhe miqte e O SH S kryen nje degustim te udhezuar te bulezave, Proseco dhe Champagne. Nje event teper special qe presim te pasohet nga te tjere muajt ne vijim.

 

free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template