Mbrëmja e fundvitit, 2015

 
Në datën 17 dhjetor O SH S organizoi në ambientet e hotel Mondial mbrëmjen e fundvitit, që është bërë tashmë traditë dhe gjithashtu një nga festat tona më të bukura.
 
Falenderojme gjithë pjesëmarrësit dhe dëshirojmë që të jenë pjesë e aktiviteteve tona të vitit 2016, të cilat do të jenë të shumta e të larmishme, si brenda dhe jashtë vendit.
 
Ju urojmë të gjithëve një Krishtlindje të gëzuar dhe Vit të Ri plot mbaresi e sukses!
 
 
 
free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template