Aktiviteti "Dajti N'Fest 2015"

Në datën 28 nëntor 2015 u organizua aktiviteti "Dajti N'Fest 2015",  ku Organizata Shqiptare e Sommelierisë mori pjesë duke mbeshtetur verërat Shqiptare në këndin e" Tregu Agr.al".

Kjo ishte hera e parë e një evenimenti të këtij lloji dhe me këto përmasa, i cili gjithashtu pati mbështetjen e Bashkisë Tiranë

Përfaqesimi ynë ishte për verërat e kantinave "Kallmeti", "Luani", "Menea Korça".

  

 

 

 

 

free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template