Kampionati "Sommelieri me i mire Shqiptar -2015"

 

Kampionati "Sommelieri me i mire Shqiptar -2015" , aktiviteti me i rendesishem i vitit,u zhvillua ne Tirane tek hotel Mondial ne daten 26 dhe 27 tetor. 

Moren pjese 11 konkurente, sommeliere te O SH S, te cilet treguan nje nivel te larte pergatitor. 

Konkursi u zhvillua ne 2 faza dhe , ne fazen finale, u zhvillua i hapur per publikun dhe Median.

Gjithashtu , u zhvillua edhe konkursi per trofeun "KALLMETI" , ku pjesmarresit zhvilluan gare per degustimin me te sakte te veres se kantines Kallmeti e cila tashme eshte nje nga kantinat me prestigjoze shqiptare e konfermuar nga eksperte vendas dhe  nderkombetare.

Fituesi i trofeut KALLMETI u shpall z. Andrian Vaso

Ndersa ne konkursin e Sommelierise -2015, kemi kete renditje:

1. Çmimi i pare (medalja e arte) - z. Fatjon Tila

2. Çmimi i dyte (medalja e argjendte) - z. Fotaq Çaçi

3. Çmimi i trete (medalja e bronxit) - z. Ernest Melani 

Falenderojme Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinise per mbeshtetjen , sponsorat dhe Top Median per mbeshtetjen e dhene per realizimin me sukses te aktivitetit

 

 

 

 

 

free joomla templatesjoomla templates
2020  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template